Warning: Undefined variable $robots in /customers/e/7/c/johannishus.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-options/exops.php on line 288

Johannishusbladet

Johannishusbladet
Styrelsen för Johannishus Samhällsförening tackar för förtroendet för året 2019 samt välkomnar det nya året 2020!
Det har varit ett bra år, mycket positivt, som har skett med Rydsgården och i Johannishus. Rydsgården har fått en ny parkering och boulebana samt Ica affären i byn är ombyggd! Spontan idrottsplatsen på gamla tennisplanen byggdes under sommaren/ hösten 2019. Träden runt Rydsgården har hamlats.
*Styrelsen har anskaffat ny ljudanläggning samt en projektor, dessa kan hyras vid uthyrning.
*Samhällsföreningen har ekonomiskt stöttat julfesten som föräldrarna har ordnat till barnen.
*Valborgsmässoafton 2019 firades på Rydsgården med aktiviteter för barn och många barnfamiljer slöt upp. Barnen fick ballonger, godis, ansiktsmålning, samt fiskedamm. Våffel- kaféet fick många besök och maj-talet hölls av Per Brunberg.
* Samhällsföreningens Festkommitté har för andra gången ordnat en mycket trevlig höstfest på Rydsgården med aktiviteter för barn på dagen och grillbuffé med dans för vuxna på kvällen.
*Gång och cykelbanan med belysning har byggts av Trafikverket under sommaren och hösten 2019, äntligen! Invigningen av gång och cykelbanan hölls i december av Trafikverket och Samhällsföreningen, PRO och JSK, vilka deltog med lotterier, korvgrillning, mm. Den ombyggda Ica affären invigdes samtidigt.
Det skall inte glömmas att det är många olika styrelser under alla dessa år, som har jobbat hårt, innan gång och cykelbanan mellan Listerby – Johannishus blev verklighet. Utan Samhällsföreningens arbete hade Johannishus inte fått detta!
*Samhällsföreningen välkomnar Andreas och Sandra som under året har nystartat verkstan i gamla macken, som blir bra tillgång för samhället!

Varmt välkomna till Samhällsföreningens Årsmöte 2020, den 23 februari kl. 15.00 på Rydsgården!
Ni som inte har fått bladet i brevlådan, men kanske vill stödja föreningen med att bli medlem, tackar vi på förhand för ert stöd! För varje medlemsavgift, kan vi göra mer i Samhällsföreningen.
Medlemsavgiften är 150 kr för år 2020.
Glöm inte att ange namn, adress och telefonnummer, när ni betalar avgiften, så medlemsregistret kan uppdateras.
Swish 123 637 1918.
Bankgiro 5674-4840.

Styrelsen för Samhällsföreningen i Johannishus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.