Warning: Undefined variable $robots in /customers/e/7/c/johannishus.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-options/exops.php on line 288

2007-01-14 Årets julfest för barnen blev något ovanlig


Vi träffades 1½ timme innan för att förbereda till festen. Det skulle pyntas, kokas kaffe, tända granen och ordnas med musik.

Men redan efter 15 minuter gick strömmen pga stormen Per som rasade utanför!. Svante Schönbeck, som skulle stå för underhållningen, kom strax efter. Men utan ström – ingen musik! Vi gjorde allt för att få tag i ett elaggregat men förgäves. Svante fick helt enkelt åka hem igen!

Så, Det blev en julfest utan musik, utan tända ljus i granen och med en skvätt kaffe som vi hann brygga innan strömmen försvann!

Barnen var dock glada ändå. Vi fick helt enkelt sjunga ”akustiskt” och dans kring granen blev det. Stämningen blev riktigt mysig med alla tända värmeljus överallt.
Tyvärr hade vi inte heller någon tomte… han måste ha blåst bort!

Med varsin luva på huvudet agerade Micke och Palle ”nissar” och barnen fick sina godispåsar, ja t.o.m två var eftersom det var ganska glest med folk. Många hölls sig hemma i ovädret.

Vi hoppas på bättre lycka nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.