Warning: Undefined variable $robots in /customers/e/7/c/johannishus.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-options/exops.php on line 288

Alternativt Valborgsmässofirande

Eftersom vi inte kommer att kunna genomför vårt traditionella firande vid Rydsgården i år heller, har vi tagit emot ett tips om alternativ Valborgsmässofirande. Vi kommer att sälja marschaller och för varje marschall du köper ingår även ett lottnummer, som du kan vinna presentkort från Plantriket, ICA Nära och Ullas smörgåsbod.

Försäljning har skett via Swish från Johannisgruppen på Facebook där man postat en skärmbild på sin betalning. Men för er som inte har tillgång till Facebook eller Swish kommer även försäljning ske på plats utanför ICA-affären på fredag mellan kl 14-18 och då går det även att betala kontant.

Vinnarna meddelas via Johannishusgruppen eller telefon. Marschallerna kommer på Valborgsmässoafton ställas ut från ICA Nära – Plantriket, så långt de räcker och vara tända från ca kl 20.30. Därefter kan alla invånare gå en ljuspromenad i Johannishus och fira in våren.

Mvh
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.