Warning: Undefined variable $robots in /customers/e/7/c/johannishus.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-options/exops.php on line 288

Information från Samhällsföreningen

Nytt år, nya utmaningar!

Vi i styrelsen ser fram emot ett nytt år även om det fortsatt verkar bli en del utmaningar. Vi misstänker dessvärre att vi får fortsätta hålla inne på evenemang för er i området. Men det finns mycket annat vi kan och kommer arbeta med.

Närmast på agendan står ett årsmöte inför dörren i slutet av mars, där bl.a den nya styrelsen kommer klubbas igenom. I år kommer vi endast hålla ett digitalt möte och mer info om detta kommer inom kort.

Andra uppgifter som styrelsen kan göra är skrivelser till olika instanser om önskemål, åsikter eller synpunkter på sådant som sker i vårt närområde. Olika investeringar görs här och var i form av utsmyckningar, planteringar, hjälpmedel etc.

För att vi ska kunna fortsätta göra dessa åtaganden samt ha möjlighet att bedriva evenemang som Valborg, Johannishusdagen, marknader m.m är vi beroende av någon slags inkomst. Där är Ni viktiga för oss då ni stöttar oss genom att vara medlemmar i Samhällsföreningen. Dessvärre har det hittills i år tecknats ovanligt få medlemskap och därför vädjar vi nu till Er att gärna stödja bygden genom att betala in enligt nedan.

MEDLEMSAVGIFTEN ÄR 150KR OCH GÄLLER FÖR ÅRET 2021.
SWISH: 123 637 19 18
BANKGIRO: 5674-4840

OBS! Ange namn och address!!

I vanliga fall får vi dessutom in en del inkomster från uthyrning av Rydsgården men pga rådande pandemi får detta inte bedrivas för tillfället. Under förra året kom det heller in väldigt lite inkomst från detta håll.

Så varje bidrag är välkommet för att vi ska kunna hålla budget.

Vi i styrelsen tackar för uppmärksamheten och vi hoppas vi ses under året under andra omständigheter!

Håll ut!

/Styrelsen Johannishus Samhällsförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.