Helena Carlberg Andersson

Author's posts

Årsmötesprotokoll 2016

Valborg den 30 april

Rydgården öppnar kl 19:00. Vi bjuder barnen på ansiktsmålning, fiskedamm och chokladhjul. Rydsgårdens Våffelkafé håller öppet med kaffe, våfflor, lotter mm. Vårens brasa tänds kl 19:45! OBS! Inget fyrverkeri! Varmt välkomna!

17 januari dansar vi ut Julen på Rydsgården

Vi dansar ut julen på Rydsgården söndagen den 17 januari kl 14:00. Varmt välkomna på dans och fika!

Vi ses lördagen den 12 december

Fritidsgården öppet på onsdagar kl 18-20 t o m 25 november.

För att hålla Gården öppen har vi hjälp av vår fritidsledare Anna Sundberg och Lisa Andersson, men även föräldrar till inskrivna barn på fritidsgården vill vi hjälper till en kväll per barn. Anmäl vilken kväll du vill vara med via Facebook eller lämna in lappen som delats ut i skolan. Välkomna! Bli medlem i vår …

Continue reading

Glad Sommar

Önskar Samhällsföreningens styrelse

Så här fint blev årets påskris

Pynta påskriset vid affären

I samarbete med Samhällsföreningen och ICA Nära kommer Johannishus i år att ha ett påskris vid ICA-affären. Detta behöver fyllas på med påskpynt under Skärtorsdagen mellan kl 13-18. Alla som hjälper till att pynta vårt påskris bjuds på godis. Johannishus SK säljer grillad korv och lotter. Mikklagård säljer sitt goda stenugnsbakade bröd. Välkomna!

Skräpplockardag

Vi samlas på Rydsgården lördagen den 28 mars kl 10:00. Vi delar ut sopsäckar och delar in oss i olika grupper som tar olika delar av byn. Efteråt samlas vi åter vid Rydsgården för att grilla eller fika tillsammans. Medtag er egen matsäck/fika och kom ihåg handskar och vantar. Hjärtligt välkomna både stora och små …

Continue reading

Årsmötesprotokoll 2015

Årsmötesprotokoll 2015 Ny ordförande blev Thomas Szelberg. Styrelsen saknar en suppleant och förslag mottages varmt för att fylla denna post. Dessutom önskar vi gärna ha fler som hjälper till vid våra evenemang, så som Valborg och liknade. Varmt välkomna!