Warning: Undefined variable $robots in /customers/e/7/c/johannishus.se/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-options/exops.php on line 288

NYHETER

Styrelsen

Nytt år, ny styrelse. I samband med årsmötet trädde den nya uppsättningen av styrelsen i kraft. Vi är ett litet gäng som nu ska jobba med och för Johannishus med omnejd. Ni bybor kan som vanligt vänta er evenemang, samarbete med andra instanser som exempelvis Ronneby Kommun, kommunbygderådet, lokala handlare och föreningar m.fl.

Det finns även en festkommité som fokuserar på nöjen för er bybor.

Vår ordförande Håkan har hand om uthyrningen av Rydsgården. Mer info om detta finns under just fliken ”Rydsgården”. Vår förhoppning är att kunna ha en kalenderfunktion uppe där det ska gå att se när gården är ledig och kunna lägga bokningar.

Vi kommer inom kort publicera dokument från årsmötet här på hemsidan.

Covid-19 – Coronavirus

Det är förmodligen ingen som missat uppståndelsen kring detta så kommer inte gå in på detaljer men har ett par uppmaningar till alla i området.

  • Håll er hemma om ni har symptom.
  • Gör vad ni kan för att begränsa eventuell smitta för att plana ut den smittkurva som myndigheter jobbar hårt för att uppnå.
  • Tvätta gärna händer noga innan ni ger er ut i offentliga miljöer som butiker, skola, äldreboende, allmänna anläggningar osv.
  • Det finns ingen anledning att hamstra vissa varor i vår ICA Nära-butik.
  • Ta hand om och hjälp varandra.

Ni hittar alltid senaste infomation från myndigheter här:
https://www.krisinformation.se/

Styrelsen Johannishus Samhällsförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.